Buscar este blog

8 de enero de 2011

Torna Arròs Covat!

Quina alegria! Ha tornat Arròs covat! Ja està en marxa la segona temporada! Arròs covat és una sèrie d'animació genial, amb uns diàlegs boníssims. El protagonista es diu Xavi Masdéu, te 30 anys i la sensació de que se li està covant l'arrós, que el temps se li escapa, que és ara o mai. I comença a liarla....

El meu marit i jo la vam descobrir per casualitat, un dijous (o divendres) a la nit, avorrits mirant la tele. Fent zapping vam veure uns "dibuixos" al 33. Uns dibuixos peculiars, uns personatges sense ulls ni boca, gairebé sense colors, molt simples. Què és això? De què va? Deixa-ho, mirem una mica, que estranys, no?  

Era tard, ... vam veure un capítol, com que no era llarg, vam veure un altre, i un altre i un altre....no apaguis la tele, espera, només un més,  total, havíem enganxat un especial "Marató Arròs covat" i com que a les dues de la matinada ja volíem anar a dormir i deixar de sentir la cançoneta del començament de la sèrie (que no està malament però quan portes 5 capítols seguits estàs fins el gorro...), vam posar a gravar la resta de capítols.

Va ser un fracàs, la gravació no va funcionar, vaig sofrir un atac d'histèria, i una vegada ja més tranquil.la vaig començar a buscar per Internet a veure que trobava. A través d'aquesta necessitat imperiosa de veure els capítols que no s'havien gravat, vam descobrir tot el que ens calia saber sobre aquesta genial sèrie i el seu autor, en Juanjo Sáez, i a més a més la possibilitat de veure els capítols que ens faltaven i algun del principi que no havíem enganxat. 

Però tot s'acaba, i després de l'alegria de veure els nous capítols em va envair la tristor al veure l'últim. Ja no hi havia més i el pitjor, no sabíem si n'hi haurien més. Vaig estar un temps buscant informació per veure si hi havia intenció de presentar més capítols en algun futur immediat, però no recordo haver trobat res. 

I de sobte, l'altre dia, passejant per la FNAC, vaig veure que havien fet el llibre de la primera temporada  i vaig pensar "si especifica que és la primera vol dir que hi ha una segona temporada" (oi que sóc llesta??). Vaig buscar i.... siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , hi ha una segona temporada que per Internet es va estrenar el 6 de gener. Magnífic regal de Reis! Xavi, tornem a estar amb tu!!!!!!!!!!! Biennn!!

Ara, a veure l'últim capítol de la primera temporada (per ubicar-nos) i el primer de la segona!

Si a algú li ha picat la curiositat i vol gaudir de la primera temporada, en www.arroscovat.com estan tots els capítols i està el link per veure els nous de la segona temporada, que de moment només estan a Internet. A partir del febrer a C33.

2 comentarios:

  1. ... i d'arròs covat a "manos de topo" que són els de la sorprenent - original - diferent cançoneta dels crèdits ...

    http://www.lastfm.es/music/Manos+de+Topo

    http://www.tv3.cat/videos/530619

    ResponderEliminar
  2. si, realment si que són "diferents", la veu és peculiar. Gràcies pel teu comentari!

    ResponderEliminar