Buscar este blog

23 de abril de 2011

Bona diada de Sant Jordi!!!!

10:00h 

Bon dia a tothom! Avui és Sant Jordi, per tant, moltes felicitats a tots aquells Jordis i totes aquelles Jordines !!


Aquest és un dels millor dies de l'any, per regalar un llibre (i una rosa), per rebre una rosa (i un llibre), per passejar , per mirar paradetes, per estimar i ser estimat. Esperem que no plogui ...


Bona diada a tothom, me'n vaig a disfrutar-la!!


16:15


Ja he tornat, tinc una rosa i un llibre , kit "Sant Jordi" al complet.
El llibre que m'han regalat és Los que nos salvaron, de Jenna Blum,del qual havia llegit moltes bones crítiques i en tenia ganes. De rebot també tinc Pa negre, d'Emili Teixidor (en realitat és el que li he regalat al meu marit) o sigui que, de moment, tenim lectura garantida per un temps.
I a més a més, voltant i mirant, mirant i voltant he trobat un llibre que m'ha cridat l'atenció: Purga, de  Sofi Oksanen. Aquesta tarda intentaré que sigui meu (je, je). Aquesta és la part dolenta de Sant Jordi, que compraria llibres sense parar, perquè clar, si trobo abans Liquidación, d'Imre Kertész aleshores tindré un dilema important... 
I ja no entro en detalls sobre els dos llibres que tinc reservats a la biblioteca degut a les adquisicions que fan sempre per Sant Jordi, i que m'han dit que a partir de dimarts ja els  puc passar a buscar. Tindré que establir prioritats de lectura. 
L'únic que em faltarà ara és temps, molt de temps lliure per poder-me'ls llegir i això ja és bastant més díficil d'aconseguir.



5 comentarios:

  1. ¡Buen día del libro! Yo saldré en un rato y algo caerá, jeje

    Saludos!

    ResponderEliminar
  2. Jesús, Rosalía, ¡¡igualmente!!
    La verdad es que un día muy especial y lo disfruto un montón. Un abrazo a los dos,

    ResponderEliminar
  3. Un dia molt especial,si senyora, un dia amb molt de carisma... Espero hagis gaudit la Diada tant com una dona de amplia lectura com tu es mereix.
    Tota la meva admiració per aquesta dona esportista, treballadora, mare i companya que troba tan de temps per llegir!!!!!!!!! Congratulations baby.

    ResponderEliminar
  4. Kiraaaa!!! que me vas a hacer llorar, por favor!!! Vas a conseguir lágrimas blogosféricas! Moltes gràcies per les teves paraules però ja saps (i si no ho saps t'ho dic) que l'admiració és mutúa! Som dones TETRIS, ho encaixem tot el millor que podem, lectura, esport, nens, feina...! Un petonàs!

    ResponderEliminar